Vilken är den bästa kryptovalutan 2023? Se hur tidiga pre-saleinvesterare i Cancher kan generera avkastning på över 100x 

ImaV LvAhtX2vrBwh34qvYpsHVr rm fkcrV9h0mXhDfK FE9z UeppejJ3hDtUC 0M9cLn1 T1EZ7BuUkGp TTcJUSW2azH7wG0lqvb6JT3XOE3iOK8zMF yBgyYPTnMyhXQvYJYDNrGMtoXw779s

På kryptomarknaden finns det en mängd pre-sales, och medan många lyckas skapa lite hajp under en begränsad tid för att sedan falla tillbaka och glömmas bort, finns det projekt som lyckas med både tidig hajp och långsiktig livskraft. En pre-sale som många investerare redan har tippat som den bästa krypton 2023 är Chancer (CHANCER), en plattform som tar sig an den stora bettingbranschen.

Läs vidare för att lära dig vad Chancer är, varför det kan vara den bästa krypton i år och varför vinster på 100x definitivt är inom räckhåll för tidiga investerare.

Därför kan Chancer vara den bästa krypton 2023

Kan framtiden för betting ligga i blockkedjans decentraliserade värld? Att döma av entusiasmen kring Chancers pre-sale kan svaret vara ett rungande ja.

År 2022 nådde den konventionella bettingbranschen en imponerande värdering på 63.53 miljarder dollar. Detta är dock inte alltid helt av godo, då det i vissa fall verkar som att många spelprojekt och -bolag lutar sig tillbaka och inte bjuder på några innovationer, vilket ämnar användarna med en klart mindre än tillfredsställande upplevelse.

Säg då hej till Chancer – en ny lösning som skarpt kontrasterar detta paradigm med sin innovativa användarcentrerade design.

Så vad tillför Chancer till bordet? En decentraliserad, P2P-bettingplattform där användare inte är enkla spelare (kanske brickor i spelet till och med), utan marknadsgaranter och viktiga beslutsfattare.

På Chancers plattform kan användare göra allt från att skapa sina egna bettingmarknader till att påverka hur plattformen fungerar – all makt ligger i användarnas händer. Chancer är kompromisslöst rättvis och transparent och försöker alltså lägga makten där den hör hemma: hos användarna själva.

Denna transformativa vision har väckt intresse och lett till stora investeringar i CHANCER:s pågående pre-sale. På bara 6 veckor efter lanseringen, har det redan investerats imponerande $952k. Detta har blivit internationellt uppmärksammat, och Chancer lyfts nu fram som den nästa stora krypton tvärs över en rad webbplatser.

Chancers potential att göra stort avtryck inom den traditionella bettingbranschen är anledningen till att många framåtblickande investerare betecknar den som den bästa krypton 2023.

Men det är inte bara den decentraliserade spelplattformen som driver intresset. Under hela sin pre-sale anordnar Chancer en serie giveaways, där det stora priset är en generös jackpott på 100 000 USD CHANCER.

Potentialen för en enormt positiv prisutveckling för CHANCER är riktigt stor, och dess starka start pekar mot en exceptionellt ljus framtid.

Vad är Chancer?

Chancer, som har tagits fram av bröderna Adam och Paul Kelbies innovativa sinnen, är en förändrande kraft i den annars statiska bettingvärlden.

Genom att identifiera outnyttjad potential i en sektor som domineras av vinstdrivna centraliserade bookmakers, insåg de att en decentraliserad P2P-modell kan vara svaret många spelare letar efter.

I grunden handlar Chancer om personliga bettingupplevelser. Plattformen tillåter användare att skapa sina egna marknader och satsa på praktiskt taget vad som helst – från resultaten i sportevenemang och politiska val till en satsning på vad som helst bland vänner eller kollegor.

Användare kontrollerar också sina odds, vilket bidrar till en interaktiv spelupplevele långt bortom traditionella bookmakers begränsningar. 

Och till skillnad från dessa centraliserade bookmakers, som snedvrider oddsen till sin fördel för vinst, arbetar Chancer enligt en mer rättvis filosofi.

Det finns inga vinstintressen eller aktieägare att tillfredsställa; Chancer vill helt enkelt bara bygga en mer engagerande och njutbar bettingmiljö där användare över hela världen kan interagera och ha kul.

 Chancer är byggd på Binance Smart Chain, så transaktionerna är snabba, offentliga och har nästan minimala avgifter. Denna blockkedjelösning banar väg för Chancer att utvecklas till ett helt decentraliserat ekosystem.

Dess planer inkluderar integrering av decentraliserad datalagring, innovativ styrning och att dess kod ska vara öppen källkod. Detta förkroppsligar Chancers fokus på transparens och användarinflytande.

Hur fungerar Chancer?

Centralt i Chancers plattform är CHANCER-token. Denna används för insatser, för att ta emot utbetalningar och tjäna belöningar i Chancers ekosystem. Detta gör att efterfrågan på denna nyttokrypto bör öka rejält när plattformen växer. Via Chancers Share2Earn-program kan användare få CHANCER-tokens för att inrätta bettingmarknader och uppmuntra deltagande. Om en marknadsskapare lyckas bygga upp en stor följarskara eller en grupp av villiga vänner kan de tjäna ytterligare CHANCER-tokens för att marknadsföra plattformen.

Tack och lov gör Chancer det enkelt att dela med sig av dessa marknader. Plattformens integration med Googles WebRTC tillåter till exempel livestreaming tillsammans med resultat i realtid.

Dessutom uppmuntrar Chancer lojalitet. Plattformen har etablerat ett system som erbjuder rabatterade avgifter till sina mest lojala användare, vilket förbättrar deras spelupplevelse och potentiella avkastning. 20 % av alla avgifter från smarta kontrakt tilldelas också en registrerad välgörenhetsorganisation, enligt communityns beslut.

Med en modell byggd kring inkludering, transparens och njutning för sina användare, ser det ut som att Chancer står redo för exponentiell tillväxt under de kommande månaderna och åren.

Prisprognos för Chancer

Just nu befinner sig Chancer i steg 1 av sin pre-sale, med ett pris på $0.01, men i slutet av denna pre-sale kommer priset att nå $0.021 per token. Detta ger krypton ett börsvärde på svindlande 31.5 miljoner dollar. Det är dock bara början.

Analytiker förutspår explosiv tillväxt för CHANCER – att det helt enkelt kommer att vara en av årets bästa krypton. En vinst på 100x från det slutliga pre-salepriset skulle ge ett häpnadsväckande marknadsvärde på 3.15 miljarder dollar. Med tanke på att en tjurmarknad verkar vara runt hörnet är den här siffran säkerligen en möjlighet.

Missa inte: Chancer kan vara den bästa krypton 2023

Sammanfattningsvis representerar Chancer en omvälvande innovation i spelbranschen. Dess unika P2P-modell gör att projektet skiljer sig från traditionella bettingplattformar, och dess potential att skaka om branschen på riktigt bidrar starkt till att Chancer kan ses som en av årets bästa kryptoinvesteringsmöjligheter.

I och med att vissa analytiker som förutspår vinster på 100x, är det nu som är den bästa tiden att investera. Tidiga investerare kan mycket väl bli de största vinnarna, särskilt med tanke på det marknadsvärde som ser fullt rimligt ut. En avkastning på 100x är det väl ingen som tackar nej till, så spana in Chancers pre-sale nu för att kanske göra den smartaste satsningen i år.

Du kan delta i CHANCER:s pre-sale här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen