Vilket projekt är starkast? Prisprognoser för Memeinator & Wall Street Memes

image

Kryptomarknadens pre-sales kan variera rejält i kvalitet, då vissa kan ge avkastning på hela 100 – 1 000x vinsten i sina inledande skeden medan andra faller platt direkt efter lanseringen. Det är inte alltid lätt att hitta vilka som är de riktiga pärlorna under dessa perioder, men en sak som potentiella investerare bör tänka på är att det är själva användbarheten som ofta skapar efterfrågan.

Eftersom de flesta meme-mynt saknar någon form av användbarhet, förlitar de sig istället på sin förmåga att få dragkraft online. Konkurrensen på detta område växer dock. Memeinator ser redo ut att ta ledningen här, medan Wall Street Memes har en mer föråldrad strategi att luta sig på. 

Frågan är ändå: vilket av dessa två meme-mynt kommer sannolikt att prestera bäst över tid?

Två meme-mynt. Två pre-sales. Två olika strategier

Memeinator ser redo ut att bli en av kryptomarknadens bästa pre-sales 2023. Projektet syftar till att krossa alla meme-mynt som saknar grundläggande nytta. Bland dessa hittar vi flera nya släpp, som Wall Street Memes.

Wall Street Memes har haft en mycket framgångsrik pre-sale med utgångspunkt i gamla, älskade memes. Vi snackar om memes som “Forever alone” och “Y U no” – många är vi som har mer eller mindre starka band till dessa klassiker. 

Dessa memes har dock gradvis fasats ut och ersatts med nyare memes, men minnet av deras utbredda närvaro på ledande sociala medieplattformar för ett decennium sedan är fortfarande starkt.

Det här är en tydlig anledning till att WSM:s pre-sale har genererat rätt stor efterfrågan, men tokeninnehavare kan dock bli besvikna över att veta att WSM-token saknar nytta. Det är helt enkelt en kod som inte har särskilt mycket grund för att leda till värdeökning över tid, så en investering här kommer med vissa risker.

Däremot har Memeinator för avsikt att ta med shoot-em-up-spel, NFT-konstverk och några större communitybyggande initiativ, som finansieras av kärnteamet, till spelplanen. Båda projekten uppvisar ändå löfte under sina respektive pre-sales, men vilket kommer att vinna?

Vad är Memeinator?

Memeinator har designats för att bli viralt bland kryptocommunities online. Teamet kommer att investera mycket i marknadsföringskampanjer för meme-myntet – allt för att öka medvetenheten om det nya projektet över hela internet. För att få igång saker och ting kommer teamet bokstavligen att skicka ut en pre-saleinvesterare i rymden genom att erbjuda en gratis resa på Virgin Galactics rymdfärd.

Det stämmer – en medlem av Memeinators community kommer att vinna livets resa när den får besöka yttre rymden för att se planeten jorden ur ett perspektiv som väldigt, väldigt få har fått göra. MMTR:s pre-sale har andra världsliga syften, som kännetecknas av sitt grundläggande etos att utrota meme-mynt som saknar användbarhet.

De flesta meme-mynt på kryptomarknaden ger nämligen lite nytta, medan Memeinator kommer att ge en rad fördelar för sina tokeninnehavare. Mer än 10 000 personer har anslutit sig till communityn på sociala medier på kort tid, vilket visar hur långt projektet kan gå när token släpps under de kommande veckorna.

Hur fungerar MMTR?

Under MMTR:s pre-sale kommer värdet det nya meme-myntet att öka från $0.01 till $0.049. MMTR kommer alltså att stiga 390 % från öppningsstadiet till den sista investeringsrundan, vilket ger varje tidig stödjare chansen att göra en utmärktvinst.

På lång sikt kommer Memeinator att introducera flera viktiga funktioner till plattformen. Användare kan bland annat ta del av Meme Warfare, ett spel där de ska kunna förstöra andra meme-mynts maskotar på en mängd olika kreativa sätt.

Memeinator kommer också att släppa en NFT-samling i begränsad upplaga som MMTR-entusiaster kan samla. Dessa NFT kan användas som profilbilder för de användare som vill markera att de är en del av communityn, bara samlas på eller handlas för att generera vinst på dedikerade NFT-marknadsplatser.

Kommer MMTR att nå $1.50 2025?

Memeinator räknar med att bli ett av de bästa meme-mynten som finns på marknaden. Projektet har deflationär tokenomik, attraktiv användbarhet och en stor marknadsföringsbudget för att sprida medvetenhet om rörelsen över sociala medier.

Analytiker tror att MMTR kan konkurrera med några av de bästa meme-mynten i Web3 över tid. Ett prismål på $1 på nästa kryptotjurmarknad skulle sätta Memeinator i en position att få ett börsvärde på 1 miljard dollar, vilket innebär att projektet då konkurrerar med bjässar som Pepe Coin (PEPE) och Floki Inu (FLOKI) i toppen av kryptolistorna.

Vadär ’Wall Street Memes’?

Wall Street Memes är ytterligare ett nytt meme-myntprojekt som lanserades 2023. Initiativet syftar till att återinföra gamla memes i internetkulturen, med olika klassiska bilder som används för att marknadsföra WSM-token online.

Utöver det erbjuder Wall Street Memes ingen nytta. Myntet avser att fånga uppmärksamhet tack vare dess allmänt erkända bilder och locka köpare.

Kommer WSM att nå $0.10 2025?

Wall Street Memes grundläggande värde är rätt så oklart, så det kan kämpa för att få dragkraft över längre tidsperspektiv. Experter har föreslagit att WSM:s värde kommer att vara oförändrat under de kommande månaderna och åren, och har bara ett prismål på $0.10 just nu.

Dock ska det sägas att om Wall Street Memes bestämmer sig för att någonsin introducera någon nytta kan saker och ting förändras. Tills dess kan vi räkna med att det får kämpa hårt för att tävla mot andra nya meme-mynt, som Memeinator.

Wall Street Memes vs. Memeinator: vilken pre-sale är bäst?

Otvivelaktigt ser Memeinator ut att vara den pre-sale som är bäst. MMTR kommer att introducera olika tidsfördriv på en och samma plattform, med DeFi-funktioner och spännande communityinitiativ.

För den som skulle vilja ta en resa till yttre rymden, är Memeinators pre-sale definitivt en otroligt bra chans. Alla deltagare har nämligen en chans att vinna den eftertraktade resan på Virgin Galactics rymdfärd.

Du kan registrera dig för att få de senaste nyheterna och informationen om Memeinators pre-sale på projektets hemsida.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen