Vill du tiodubbla din investering? Här är marknadens 7 bästa altcoins att köpa under 2023

pVDBF 3cwpnh b2AvcRiY0C25OTGml5tL31 r6ZzOPOUontflDomu3QrBs8zhDdYekGBGeZZdI yHRial37cRJaWFvk RH9J464xUYktFHG0i7U9aWozbu MsQWnEeRdXDYoDbR27Cmnzc3VGjLAnO0

Att hitta rätt kryptoinvestering med målet att generera rejäl avkastning är givetvis ett centralt mål för alla som investerar i metaverse-projekt. Hela kryptomarknadens priser befinner sig just nu på låga nivåer, som ett resultat av att påverkan från björnmarknadens tuffa förhållanden dröjer sig kvar en bit in på 2023. Lyckas man som investerare komma in på dessa låga nivåer är förutsättningarna för enorm avkastning senare under 2023 stor, allt eftersom kryptomarknadens förhållanden ser ut att lätta.

Alla som är ute efter att tiodubbla sin kryptoinvestering under 2023 gör klokt i att spana in listan nedan över vad som ser ut att bli marknadens 7 bästa altcoins att köpa i år:

  • Metacade (MCADE)
  • Monero (XMR)
  • Polygon (MATIC)
  • Chain Link (LINK)
  • Binance Coin (BNB)
  • Dogecoin (DOGE)
  • LTO Network (LTO)

1.    Metacade (MCADE) – En av marknadens bästa altcoins att investera i 2023 

Metacade har gjort stort avtryck under dess pre-sale och anses enligt många investerare vara marknadens bästa altcoin att köpa 2023. Priset i MCADE:s pre-sale låg inledningsvis på låga $0,008, och varje steg säljer slut snabbt, vilket illustreras av att hela $5 miljoner investerades under de första 10 veckorna. Sedan starten har investerare i tusentals flockats till detta spännande nya GameFi-projekt, vars totala investeringar har exploderat till $14,7m.

Metacade är en communitybaserad Play-to-Earn-plattform (P2E) som präglas av innovation, varför den är väl positionerad att inta en marknadsledande ställning i GameFi-branschen. Plattformen skiljer sig på flera sätt från sina konkurrenter. Medan de flesta P2E-medier förlitar sig på en enda spelupplevelse, bygger Metacade en stor P2E-arkad, full av både klassiska och moderna arkadtitlar för att säkerställa att det finns något som tilltalar alla.

Att det finns spelmöjligheter för alla MCADE-innehavare visas även genom att både spelare som vill spela både för skojs skull på egen hand och spelare som vill utmana andra community-medlemmar i tävlingsinriktat spel har något att erbjudas. Alla spelare kan tjäna belöningar. Dessutom kan de som lägger upp innehåll på plattformen belönas, oavsett om det handlar om att dela en spelrecension eller vara aktiv i en livechatt. Ja, varje interaktion ger användarna möjlighet att tjäna en kryptobelöning.

Samtidigt har plattformen för avsikt att ligga i framkant inom Web3-spelvärlden med sitt banbrytande Metagrant-program. Detta är designat för att främja innovation i spelbranschen, utveckla plattformen och driva utvecklingen av GameFi till nya höjder. Utvecklare ansöker om finansiering för att stödja skapandet av nya spel exklusivt för Metacade. Communityn röstar på de spel de helst vill spela och de mest populära idéerna tilldelas bidrag.

Metagrant-programmet kommer att vara fördelaktigt för aktörer på båda sidor. Spelutvecklarna å sin sida kommer att få välbehövlig finansiering i tidiga skeden av sin spelutveckling, medan spelarna å andra sidan får möjlighet att säga sitt kring vilka spel de helst vill spela. Detta gör också att Metacade som plattform kan behålla sina användare och deras engagemang, samt rekrytera nya. Något som också ska nämnas i detta sammanhang är att Web3-företag kan ha möjlighet att anställa spelbranschens främsta talanger genom den jobbannonsplats som plattformens Work2Earn-system möjliggör. 

Alla plattformens funktioner drivs av Metacades egen kryptovaluta MCADE, vilken genereras via flera intäktskällor i syfte att göra plattformen självförsörjande. MCADE-innehavare bidrar genom staking för att kunna delta i online-turneringar, prisdragningar och spela pay-to-play-titlar. Samtidigt säkerställs extern finansiering från just externa företag som släpper spel, publicerar annonser och lägger upp lediga jobb på plattformen.

MCADE:s pre-sale har som sagt varit en stor framgång hittills. Investerare som kommer in på nuvarande låga prisnivåer ser nämligen ut att ha utmärkta möjligheter till avkastning på minst 10x. Sammantaget har Metacade fina förutsättningar att uppfylla sitt mål om att bli den bästa kryptoinvesteringen 2023.

>>> Du kan delta i Metacades pre-sale här <<<

2.    Monero (XMR) – Möjliggör privata kryptotransaktioner

Monero har snabbt tagit fart som ett av de mest spännande, men också mest kontroversiella, kryptoprojekten med sitt envetna mål: att anta rollen som en privat valuta. Det är ett blockkedjenätverk med öppen källkod som backas upp av ett hängivet och passionerat team av kryptografer, som ständigt fortsätter att arbeta för att förbättra plattformens kapacitet.

Kontroversen som omgärdar Monero och dess egen kryptovaluta XMR påverkar dock inte valutans framgång negativt, vilket visar att det gamla ordspråket “all publicitet är bra publicitet” håller. Alla användare är garanterade anonymitet, vilket dock har bidragit till att det amerikanska skatteverket IRS har vidtagit rejäla åtgärder för att avslöja de som använder plattformen. Det är till och med så att IRS har erbjudit en belöning på $625 000 för alla som kan avslöja och spåra XMR-transaktioner. Detta visar hur pass stort avtryck Monero redan har gjort, med förutsättningar att förändra finansbranschen. 

År 2023 kommer en rad nya regler för kryptomarknader införas, i syfte att förhindra den typ av anonyma transaktioner som tillhandahålls av Monero. Detta kan dock gynna XMR:s community, eftersom det är troligt att valutan kommer att kunna hitta en bra position på den nya, hårt reglerade marknaden. Om så är fallet, kan en tiodubbling av XMR:s värde, som för närvarande handlas till $178,24, absolut vara sannolikt. Det blir intressant att följa den potentiella resan från kryptorenegat till kryptopionjär.

3.    Polygon (MATIC) – Ger skalbarhet till Ethereum

Polygon är en ledande lager 2-lösning för Ethereums nätverk, och möjliggör bättre interoperabilitet för projekt med Ethereum samtidigt som det ger högre hastigheter och lägre kostnader. Detta ger utvecklare större flexibilitet och de kan helt använda sina egna blockkedjevalidatorer på Ethereum-kompatibla kedjor.

Detta, i kombination med Polygons Ronin-brygga från andra kedjor till Ethereum, låter Polygon registrera transaktionsdata på Ethereum efter att ett parti transaktioner har slutförts på en sidokedja. Stora företag som Adidas och Starbucks har arbetat med att föra in detta i sina respektive verksamheter. Att Polygon backas upp av respektabla aktörer visas även genom att riskkapitalbolaget Sequoia Capital investerat $480 miljoner i Polygon under 2022.

Även om Ethereum har knappat in på Polygon, i och med Ethereums egen lanseringen av sina egna lager 2-lösningar i september 2022, fortsätter Polygons skalbara lösningar att attrahera intresse från företagsvärlden. Detta bidrar till att Polygons egen kryptovaluta MATIC är väl positionerad för att generera utmärkt avkastning under 2023 och vidare. Det nuvarande priset på $1,01 kan mycket väl tiodubblas. 

4.    Chainlink (LINK) – Underlättar åtkomst till Web3-data

Chainlink tillhandahåller lösningar på problemet med att ge Web3-teknik tillgång till information som lagras utanför blockkedjor, utan att kompromissa med säkerhet eller tillförlitlighet. Det kan till exempel handla om att låta en plattform som Aave kontrollera priset på Bitcoin (BTC), vilket i nuläget dock innebär stora risker kopplat till former av avlyssning från aktörer med onda avsikter.

Det här problemet är känt som ”orakelproblemet”, som snabbt har blivit en av de största gåtorna som Web3-communityn står inför. Chainlinks nya lösning har visat sig vara mycket lovande, vilket har resulterat i en rad stora partnerskap över hela Web3-marknaden.

Plattformens egen kryptovaluta LINK spelar en avgörande roll i hur detta decentraliserade orakelnätverk (DON) fungerar. Krypton uppmuntrar noder att tillhandahålla korrekta och uppdaterade data och säkerställer att onda aktörer och hackare riskerar sitt LINK-innehav om de försöker lura systemet till deras fördel.

Chainlinks nya utvecklingar inkluderar ett decentraliserat interoperabilitetsprojekt vid namn CCIP. Detta syftar till att stärka länkarna mellan decentraliserade nätverk och öka Chainlinks del av Web3-marknaden. Om det lyckas kan det nuvarande värdet på LINK, vilket uppgår till $7,04, snabbt öka och göra denna altcoin till en av marknadens absolut bästa.

5.    Binance Coin (BNB) – Tillhandahåller likviditet för kryptovalutor

Binance är den största kryptobörsen sett till daglig transaktionsvolym, samtidigt som den drar nytta av grym marknadsföring och ledarskap från grundaren Changpeng Zhao, under vars ledning verksamheten fortsätter att tänja på gränserna för vad plattformen kan erbjuda. Genom denna innovativa inställning är Binances utbud brett och uppskattat.

Binance Smart Chain (BSC) är en funktion som gör att BNB sticker ut ytterligare från konkurrenterna, eftersom dess lager 1-lösning ger upp decentralisering till förmån för låg kostnad och höga transaktionshastigheter. Denna kombination har hjälpt till att positionera BSC som ett ledande ekosystem på kryptomarknaden.

BNB Coin är central för hela Binance som plattform. Förutom att tillhandahålla likviditet på börsen, används myntet även för att underlätta transaktioner på BSC. Båda plattformarnas fortsatta utveckling och popularitet fortsätter att vara viktiga delar för BNB, vilket gör den till en av de främsta kryptovalutorna efter börsvärde.

Eftersom BNB är så pass viktig för kryptovärlden som helhet, är det definitivt en av marknadens bästa altcoins att köpa 2023.

6.    Dogecoin (DOGE) – Meme-mynt uppbackat av stora namn

Sedan Dogecoin lanserades 2014 som något av ett skämt har denna altcoin vuxit till en riktig investerarfavorit. Under 2021 nådde dess värde en rekordnivå på $0,73, något som drevs av Elon Musks tweets. 

Även om värdet på detta meme-mynt har sjunkit med cirka 90 % sedan dessa glansdagar, fortsätter DOGE att behålla lojaliteten hos ett stort antal fans över hela världen – inte bara mannen bakom Tesla och Twitter. Genom att ha ett rykte som ett av de mest inkluderande kryptoprojekten som finns, har communityns önskan om att ses som god uppfyllts. Detta har varit en viktig drivkraft i att ständigt få den hängivna och lojala användarbasen att växa.

DOGE-innehavare tampas dock med flera utmaningar, vilka framför allt är kopplade till inflation i krypton och relativt låg genomströmning. Det finns dock en annan sida av myntet (no pun intended), i form av att priset nu är lågt; $0,081. Investerare har då chans att köpa det till ett billigare pris med fina förutsättningar att generera en avkastning på 10x i framtiden. 

7.    LTO Network (LTO) – Web3-lösning för offentliga och privata användare

LTO Network tillhandahåller en rad lösningar i stor skala för verkliga problemområden, vilka kan dra nytta av Web3-teknik. Lösningarna kan användas i såväl offentliga som privata syften, där det största användningsfallet hittills är kopplat till hantering av känsliga privata uppgifter som dock kräver offentligt ansvar.

Denna kombination har bidragit till att LTO Network har samarbetat med FN för att kartlägga ägandet av mark, samtidigt som de tillhandahåller lösningar för sjukvårdsindustrin och hjälper till att säkerställa GDPR-efterlevnad med data från kliniska prövningar. Dessa är solida bevis på LTO Networks tillförlitlighet och säkerhet. 

Att LTO Network, baserat i Nederländerna, är marknadsledande när det kommer till lösningar kopplade till datakompatibilitet gör att de är perfekt positionerade för att ta vara på de affärsmöjligheter som finns i hela EU.

LTO Networks egen kryptovaluta LTO kan mycket väl gynnas av detta breda antagande, med en imponerande prisutveckling som resultat. Investerare har stora anledningar att förvänta sig en prishöjning från LTO:s nuvarande värde på $0,085 – varför inte upp mot de tidigare rekordnivåerna på $0,91? Sammantaget kan LTO absolut klassificeras som en av de bästa kryptoinvesteringarna 2023.

MCADE: Marknadens bästa altcoin för potentiell tiodubblad avkastning 2023

Vart och ett av projekten som listas här har potential att ge tiodubblad avkastning 2023. Metacades omfattande och spännande projektplan gör dock att MCADE kan utses till marknadens bästa altcoin att köpa 2023, och chanserna för tiodubblad avkastning ser stora ut. 

Investerare som redan har köpt MCADE under dess pre-sale ser ut att kunna se fram emot några spännande år framåt när hypen runt Metacade tar ytterligare fart. De andra som också vill kunna glädjas åt dessa vinster bör spana in MCADE:s pre-sale nu, då den säljer slut snabbt.

Du kan delta i Metacades pre-sale här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen