Wall Street Memes och Chancer pre-sale har lanserats – vilken krypto blir vinnaren 2023?

onFV2WeHzxSYh rMlLTMNgZ5ee9M2km M6qpzWJRc3YYVgcUJkwj18

I en era där pre-sale-tokens har blivit den nya guldrushen, har två projekt nyligen fått snacket att gå på kryptomarknaden: Wall Street Memes och Chancer. Även om båda har väckt investerarnas intresse, är deras strategier olika.

I den här artikeln kommer du att få koll på Wall Street Memes och Chancers respektive pre-sales och upptäcka vilken som snart skulle kunna nå otroliga nivåer prismässigt.

Vad är Wall Street Memes?

Wall Street Memes är ett meme-mynt som nyligen har fångat uppmärksamheten hos många kryptoinvesterare. Wall Street Memes har starkt stöd från de communities som stod bakom tidigare short squeezes av GameStop och AMC och projektet är designat för att kritisera det traditionella finansiella systemet på ett satiriskt sätt. Dess mål är att leverera avkastning genom att prägla sin pre-sale av FOMO.

Med en communityfokuserad strategi har Wall Street Memes allokerat 100 % av sin token-tillgång till investerare. Denna strategi har fungerat bra; Wall Street Memes har fått ett stort antal följare på sociala medier och lockat massor av investeringar till sin pågående pre-sale.

Men saker och ting kanske inte är som de ser ut. Teamet bakom Wall Street Memes har en anonym karaktär, plus att det inte riktigt finns någon tydlig färdplan. Detta väcker frågor om projektets långsiktiga livskraft. Många kritiker hävdar att Wall Street Memes taktik att bygga upp en community som drivs av FOMO är en liknande strategi som används av kryptoprojekt präglade av ”pump and dump”.

Att vara anonym utan specifika planer på utveckling har lett till spekulationer om att grundarna bara kan vara inblandade för att tjäna snabba pengar. När FOMO:n dör ut kan de vara borta för längesedan och lämna intet ont anande investerare. Dessa farhågor, tillsammans med intensiv konkurrens på meme-myntmarknaden, tyder på att Wall Street Memes är en risk som inte är värd att ta.

Prisprognos för Wall Street Memes 

Liksom många meme-mynt kan Wall Street Memes initialt uppleva en ökning i pris efter lanseringen, vilket potentiellt överstiger dess slutliga förköpspris på $0.0337. Detta på grund av att många köper i ren FOMO. Men att tajma sin försäljning perfekt kan vara svårt.

På lång sikt kan WSM falla avsevärt och eventuellt sjunka under priserna i sin pre-sale. Konservativa uppskattningar placerar dess långsiktiga värde så lågt som $0.01, men det kan rasa ytterligare, med tanke på projektets övergripande brist på användbarhet.

Vad är Chancer?

Chancer är en banbrytande ny satsning för att förändra spelvärlden. Projektet är byggt med fullständig decentralisering i åtanke och erbjuder en uppfriskande bettingmodell med fokus på peer-to-peer (P2P) som ger oöverträffad kontroll och frihet till sin användarbas.

Med vanliga bookmakers har huset kontroll, sätter oddsen och kommer ut på topp – som standard. Här skiljer sig Chancer åt, då projektet istället demokratiserar bettingsprocessen. Detta så att användare kan skapa sina egna bettingmarknader kring valfria händelser, med valfria odds. Det kan handla om allt från att förutsäga resultatet i nästa presidentval i USA till att spekulera i personliga frågor bland vänner. Chancer ger helt enkelt flexibilitet och rättvisa — en stark kontrast till den traditionella spelbranschen.

Chancer drivs på Binance Smart Chain (BSC). En av de viktigaste fördelarna med att byggas på Binance Smart Chain (BSC) är att alla transaktioner är snabba, billiga och helt transparenta. Spelarna sitter inte längre i limbo och väntar på sina vinster, utan de kan få sin utbetalning på några minuter.

I hjärtat av Chancers verksamhet är dess egen krypto, CHANCER. Denna nyttokrypto tjänar flera syften inom ekosystemet – den kan användas för allt från att satsa och ta emot utbetalningar till att tjäna belöningar och för staking. Denna användbarhet ger en stark utgångspunkt för CHANCER:s tillväxt när plattformen skalas upp och för betting till Web3.

Chancers USP sträcker sig dock bortom dess innovativa bettingmodell. Användare har också möjlighet att tjäna ytterligare CHANCER-tokens genom att skapa marknader och attrahera deltagare under plattformens Share2Earn schema. Chancers mål är att göra denna process så enkel som möjligt, exempelvis genom att enkelt möjliggöra för live streaming och delning av resultat.

Chancers långsiktiga vision är att bli en 100 % decentraliserad plattform genom att använda distribuerade fillagringslösningar som Filecoin, bli en decentraliserad app (dApp) och så småningom bilda en decentraliserad autonom organisation (DAO). Detta mål är ett bevis på Chancers fokus på att ge tillbaka makten till communityn, för att säkerställa att ingen central enhet har makten över bettingprocessen.

Prisprognos för Chancer

CHANCER, för närvarande prissatt till $0.01 i steg 1 av sin pre-sale, har fångat branschens insiders uppmärksamhet. Prognosmakare förutspår en ljus framtid för token när Chancers pre-sale väl har avslutats.

Med plattformens unika bettingmodell och användarcentrerade strategi som förväntas driva efterfrågan, sträcker sig prisprognoserna från $0.52 till att potentiellt nå en topp på $0.60 innan nästa år. Om dessa prognoser håller, kan tidiga investerare kamma hem imponerande vinster!

Chancers pre-sale är värd att spana in

Även om Wall Street Memes som nyhet kan locka vissa investerare, är det omöjligt att upprätthålla hajpen för alltid. Å andra sidan kan Chancers innovativa modell och väldefinierade färdplan potentiellt skapa långvarigt värde, vilket innebär en mycket mer hållbar investering. Dess fokus på att stärka användarna är en idé som sannolikt kommer att locka till sig en mängd spelare som är trötta på det traditionella bettingparadigmet.

Det man kan säga är att det inte finns någon bättre tid att spana in Chancers pre-sale än nu. Chancer befinner sig bara i början på sin resa, så investerare kan komma in på bottennivån på potentiellt ett av de mest innovativa projekten som spelindustrin någonsin har sett. Det blir spännande att följa!

Du kan delta i CHANCER:s pre-sale här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen