XRP:s juridiska huvudvärk: En gyllene möjlighet för Chancer 2023?

0Z 2pQbs6DMUd90fMUWROBbcAtAkLEICvYAGaCgBHbz6GU4OGMtog8MdN 17qjbNvYfNextAAcavRsdzDWgg ichlAgMHNnDPA6CiBRLnmKDvUVZh581r3FOdkZMlKxva63g8x QZ3xrZ WKjcTu4q4

Trots att ett beslut i fallet mellan XRP och SEC har fattats, håller företagets juridiska huvudvärk i sig och utmaningarna hopar sig. Samtidigt får Chancer snacket att gå, och imponerar stort med sitt löfte om en bettingrevolution. Även om framtiden för XRP självt ser osäker ut, kan det senaste beslutet ge medvind för Chancers pre-sale och vidare. I denna artikel får du koll på vad Chancer är för något och varför XRP:s fall kan vara goda nyheter för detta innovativa projekt.

Vad är Chancer?

Centraliserade bookmakers och orättvisa metoder har länge dominerat bettingbranschen. Men det finns en ny aktör på marknaden, som ser ut att kunna revolutionera den: Chancer. Chancer introducerar en revolutionerande bettingmodell med fokus på peer-to-peer som är redo att bli ett genombrott inom onlinespel.

Chancer erbjuder ett levande ekosystem där spelare möts, interagerar och skapar personliga bettingmarknader. Det handlar om att föra samman vänner och träffa andra människor med gemensamma intressen från hela världen. Det handlar om att ha kul och att behålla kontrollen.

Transparens, rättvisa och ren njutning är Chancers nyckelfokus. I skarp kontrast till det konventionella bettingområdet, där huset alltid gynnas, gör Chancer det möjligt för användare att bli huset. Med befogenhet som aldrig förr kan de sätta sina egna odds, bestämma reglerna och betta på resultatet på nästan vad som helst. Det kan handla om allt från att gissa nästa Formel 1-mästare till vem som vinner en kubbmatch på midsommar. Om något går att tävla om, kan Chancers bettingplattform kan vara värd för det.

Entreprenörsbröderna Paul och Adam Kelbie är det som driver denna innovativa satsning. De har inte bara nöjt sig med att luta sig tillbaka och vänta på att investerare ska komma till dem, utan de har öppnat dörrarna och bjudit in alla att engagera sig med dem och ta reda på mer om deras vision. Resultatet? Att investeringar på svindlande $1.3m har samlats in under projektets pre-sale på bara 8 veckor.

Deras kreativa genialitet lyser också igenom de utmaningar som tagits fram för projektets pre-sale, som en kryddig hot wings-utmaning och en fängslande FIFA-turnering. Pågående giveaways har hjälpt projektet att dra till sig ännu mer uppmärksamhet, där en lycklig vinnare kan kamma hem 100 000 USD i CHANCER-tokens!

XRP är inte ute på andra sidan än

Hur kommer det sig då att XRP:s juridiska huvudvärk blandas in i allt detta? Jo, den rättsliga striden mellan Ripple Labs, skaparna av XRP, och SEC har varit ett av kryptovärldens mest sedda drama, och fortsätter att prägla kryptoprojekt.

I slutet av 2020 anklagade SEC Ripple Labs för att olagligt erbjuda så mycket som 1,3 miljarder USD i XRP-tokens, och kallade dem oregistrerade värdepapper. Detta fall fick dock en vändning i mitten av juli, då Ripple Labs friades från anklagan om att inte få säljas på offentliga börser. Vad som fortfarande vidhölls var dock att företaget bröt mot värdepapperslagarna genom att sälja XRP direkt till institutionella investerare.

Även om kryptoentusiaster menar att detta är en vinst, kvarstår utmaningar. Ripples högsta höns, Brad Garlinghouse och Christian Larsen, behöver fortfarande frias från granskning, och SEC kan fortfarande överklaga domen. Men mitt i denna berg-och-dalbana har möjligheter öppnat sig för Chancer.

Man kan lugnt säga att domen har gett klarhet kring hur Chancer-token ska klassificeras. Och när XRP:s framtid ser osäker ut, kan dess investerare leta efter nya möjligheter. Chancers pre-sales framgång gör det till en lovande metod för diversifiering, vilket kan kickstarta en våg av efterfrågan på dess ICO.

Så, med en viss ökad klarhet kring vilka värdepapper som ska klassas som säkerheter, kvarstår frågetecken och vi kan mycket väl se att nya juridiska kryptofall kan bli aktuella. Det coola här är att med Chancers modell kan man satsa på utgången i dessa fall. Denna innovativa idé kan mycket väl locka tusentals nya användare som vill ge sig in på marknaden.

Prisprognos för Chancer

För närvarande är Chancer prissatt till  $0.011, i steg 2 av sin pre-sale. Med energi från Chancers episka utveckling i sin pre-sale och projektets vision som lovar att ta spelbranschen till nya höjder, kan analytiker inte låta bli att lägga märke till det.

Förutsägelser ser bra ut, inte minst med medvindarna från XRP:s rättsliga beslut i ryggen. Mot bakgrund av att Chancers plattform lanseras i början av 2024, förutspår experter att dess token kan skjuta i höjden till ett enormt värde på $0.50 inom det närmaste året. För dagens investerare skulle det innebära en avkastning på otroliga 4445.45%.

Prisprognos för XRP

XRP handlas för närvarande till $0.6645, vilket faktiskt följer efter en nedgång efter domen i somras. Man kan dock skönja att domen har uppmuntrat till förnyad optimism, då många nu förutspår en uppåtgående bana.

De potentiella anklagelserna mot Ripples chefer och den ständigt närvarande skuggan av ett eventuellt överklagande från SEC kan dock inte förbises. Dessa osäkerheter kan motverka en positiv prisutveckling, vilket skulle hindra XRP:s pris från att nå sin fulla hausse-potential. Med tanke på komplexiteten placerar experter, även om de är hoppfulla, sitt 12-månaders pristak för XRP på cirka $1.2, eller strax under dubbla dagens pris.

Är Chancer det bästa alternativet?

Sammanfattningsvis kan man konstatera att medan XRP fortsätter att navigera i svår juridisk terräng, glänser Chancer med sitt löfte och entusiasm kring projektets pre-sale. Med stöd av en innovativ vision erbjuder Chancer investerare en helt unik möjlighet att vara en del av något magiskt. Dess unika P2P-modell och karismatiska grundare erbjuder något annat än många andra pre-sales på kryptomarknaden, och det är en satsning som många inte vill missa!

För de som söker nästa stora kryptosensation, skulle Chancer mycket väl kunna vara svaret de har letat efter. Missa inte denna möjligheten, utan kolla in Chancers pre-sale idag.

Du kan ta del av CHANCER:s pre-sale här.

Redaktionen

Se alla artiklar av Redaktionen