0x Kurs i Realtid (OX/SEK) & Pris Diagram

0x
0x

0x Protocol (ZRX)

Price
3.67
KÖP THETA HÄR Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Priset på 0x varierar beroende på utbud och efterfrågan. På den här sidan så får du alltid ta del av en uppdaterad 0x-pris, så du kan alltid får möjligheten att kunna beskåda det senaste 0x (ZRX)-priset.

Läs vidare när vi dyker in i prisprognosen för 0x samt diskuterar det hela i detalj.

0x kursdiagram – Uppdaterad i realtid

KÖP THETA HÄR Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Här kan du se den historiska prisutvecklingen för 0x.

0x växelkurs är som vilken annan kryptovaluta som helst där växelkursen stiger och sjunker för varje dag. Du bör därför hålla ett öga på 0x (ZRX)-kursen dagligen, för att se hur det hela kan tänkas utvecklas i slutändan.

0x priset – Här kan du köpa 0x

0x pris ändras dagligen, vilket är just därför som du håller ett öga på priset om du vill önskar spekula i 0x-kryptot. Det är också viktigt att du väljer en handelsplattform där du beskåda det senaste 0x-priset, förutom andra följande parametrar:

  • Välj den handelsplattform med de lägsta avgifterna och provisionerna
  • Välj en handelsplattform som erbjuder det bästa urvalet av kryptovalutor
  • Se alltid till att välja en handelsplattform med kurser uppdaterade i realtid

Du kan enkelt välja att spekulera i 0x kryptot från en handelsplattform. Du kan vlja bland ett stort antal olika handelsplattformar. Dock så har vi valt ett antal favoriter i form av  Coinbase, Capital.com och Avanza . Här får du ta deö av fördelaktiga handelsavgifter och inte minst tydliga verktyg för analys. Börja investera nu!

Vad bestämmer priset för 0x-kryptot?

Det enkla svaret är att 0x, precis som nästan alla andra kryptovalutor, drivs av utbudet och efterfrågan. Utbudet ämnar definiera antalet tillgängliga 0x, medan efterfrågan ämnar illustrera antalet intresserade. Men vad är det som konkret påverkar priset för 0x-kryptot?

Rent konkret så är det så att ju färre mynt spom det finns på marknaden, och ju mer intressenter existerar kring kryptovalutan, desto högre kommer pirset att vara. På samma sätt kommer ett större utbud och en lägre efterfrågan att leda till ett betydligt lägre pris.

Det är alltså främst utbudet och efterfrågan på 0x som avgör detn totala priset. Det hela leder ocss dock till en annan fråga – Vad är det som påverkar utbudet och efterfrågan? Flera faktorer spelar in här, men efterfrågan påverkas av mediabevakning, kändisarnas åsikter, sociala forum och den allmänna publiciteten om 0x.

Dessa faktorer påverkar 0x priset:

  • Utbud och efterfrågan: Utbud och efterfrågan är själva katalysatorn, dvs. det som avgör om priset kommer att stiga eller sjunka när det kommer till 0x. Om efterfrågan är hög så kommer priset att stiga, men om efterfrågan är låg så kommer även priset att falla. Samtidigt måste erbjudandet (antal mynt) att kritiskt beaktas. En krypto med ett stort utbud (t.ex. Shiba Inu) kommer med största sannolikhet ej att uppleva ett så högt pris per mynt som t.ex Bitcoin, där utbudet är lågt varav efterfrågan är hög.
  • Mediebevakning/rykte: Det finns flera exempel på hur mediebevakning, rykten, viktiga personers åsikter och sociala forum kan komma att påverka efterfrågan och därmed den slutgiltiga priset. Bitcoin upplevde sin bästa tillväxt någonsin i början av 2021 som ett resultat av Teslas nyheter om att godkänna Bitcoin på sina elbilar, där flera även såg mycket positivt på tekniken. Bitcoin omtalades med rätta som framtidens betalningsmetod, vilket fick efterfrågan att skjuta i höjden. På samma sätt fick negativ publicitet (Teslas totala återföring av Bitcoins godkännande, Kinas förbud mot mining, osäkerhet kring kryptovalutans strömförbrukning) att efterfrågan och priserna rasade. Därefter har kryptovalutan stigit igen på grund av ny publicitet.
  • Mining/Antal mynt: Mining är en process för att verifiera transaktioner, där detta åstadkoms genom att lösa omfattande uppgifter. Personerna som löser dessa uppgifter belönas med ett visst antal mynt.

Det är viktigt att förstå att ovanstående faktorer är nära relaterade. Du vet att i perioder med bra mediebevakning, sociala forum och liknande kommer efterfrågan att öka med 0x, vilket i sin tur får priset att stiga. På samma sätt vet du att negativ publicitet, som Kinas förbud mot mining, kommer att leda till sjunkande efterfrågan och därmed fallande priser.

0x prisutveckling – Kommer priset att stiga eller falla?

Eftersom priset drivs av instabila faktorer som utbud och efterfrågan på 0x samt publicitet och rykte är det helt klart att priset är ganska volatilt. Dessa faktorer gör det dock relativt svårt att förutse kortsiktig prisutveckling. I perioder med mycket publicitet kring kryptovaluta och speciellt 0x, och särskilt positiv publicitet, så kan du förvänta dig en stark pristillväxt. Om opinionen är däremot är negativ så kan man förvänta sig ett prisfall.

Hur som helst så är det viktigt att det även med lovande framtidsutsikter och sin betydande position på marknaden är en investering med risk. Historisk avkastning och framtida prognoser är ingen garanti för vinst. Här är risken att förlora pengar lika stor som att tjäna pengar.

Om du investerar så är det därför viktigt att inte spendera mer än du kan förlora, och hålla dig uppdaterad om den rådande kursutvecklingen. Du kommer då lättare att säkra vinster och förhindra förluster.

Vill du lära dig mer om 0x? Då kan du läsa artikeln: Köp 0x!

KÖP THETA HÄR Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Vanliga frågor

Vad är deen nuvarande kursen för 0x (ZRX)?

Hastigheten 0x ändras varje sekund. Du kan se aktuell kurs för 0x här.

Vad bestämmer hastigheten på 0x?

Priset på 0x bestäms av utbud och efterfrågan. Det betyder att ju fler som köper 0x, desto mer stiger priset.

Vad kostar en 0x?

Priset på 0x förändras ständigt, men i vår artikel kan du se priset på 0x 100% uppdaterat i realtid.

Ska jag köpa 0x?

Det beror på din investeringsstrategi. Du kan börja med att läsa vår artikel om 0x och i efterhand se om det är en bra investering för din strategi.

Analytiker og strategisk investor. Mirsad

Mirsad Hasik är frilansskribent och författare. En skarp och solid analytisk förmåga till den finansiella sfären är superlativ som beskriver honom adekvat. Genom att kombinera hans personliga erfarenheter så skapar han texter av värde med målet att hjälpa just dig med dina investeringar. Centralpunkten i Mirsads investeringsportfölj utgörs av aktier, investeringsfonder och kryptovaluta.

Se alla artiklar av Mirsad