NEO Kurs i Realtid (NEO /SEK) & Pris Diagram

neo
neo

NEO (NEO)

Price
162.26

Priset på NEO varierar beroende på utbudet och efterfrågan. På denna sida så fru du alltid ta del av uppdaterade NEO-kurser, så att du alltid kan hitta det senaste NEO (NEO)-priset.

Läs vidare när vi dyker in i prisprognosen för NEO.

KÖP THETA HÄR Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

NEO kursgraf – Uppdaterad i realtid

KÖP THETA HÄR Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Här kan du beskåda den historiska prisutvecklingen för NEO.

NEO verkar i form som vilken annan kryptovaluta som helst där växelkursen stiger och sjunker för varje dag som går. Du bör därför hålla ett öga på NEO kursen dagligen som ett led i att säkerställa vart kursen kan tänkas vara på väg.

NEO pris – Här kan du köpa NEO

NEO-priset ändras dagligen och det är just därför viktigt att du håller koll på priset om du vill handla med NEO. Det är också viktigt att du väljer en adekvat handelsplattform där du kan beskåda det senaste NEO-priset. 

Du måste dock även göra dig införstådd med andra parametrar för att kunna fatta ett rättmätigt val. Några av de element vilka du måste utvärdera när det kommer till valet av plattform kan beskådas nedan.

  • Välj den handelsplattform med de lägsta avgifterna och provisionerna
  • Välj en handelsplattform som har det bästa urvalet av kryptovalutor
  • Se alltid till att välja en handelsplattform med kurser uppdaterade i realtid

Du kan enkelt förvärva NEO från en valfri handelsplattform. Idag så kan du välja bland flera välrenommerade aktörer. Vi har dock valt att fokusera på några vilka återfinns i from av Coinbase, Capital.com och Avanza.. Här får du ta del av fördelaktiga handelsavgifter och inte minst tydliga verktyg för analys. Börja investera nu!

Vad bestämmer priset på NEO?

Det enkla svaret är att NEO, precis som nästan alla andra kryptovalutor, drivs av utbud och efterfrågan. Utbud innebär antalet tillgängliga NEOs, medan efterfrågan ämnar definiera antalet intresserade parter.

Vad är det som påverkar priset för NEO? Ju färre mynt mynt som existerar på marknaden, samt ju mer intressenter som finns, desto högre kommer priset att vara på kryptot i fråga. 

Det är alltså främst utbudet och efterfrågan på NEO som avgör priset – men vad är det som påverkar utbudet och efterfrågan? Flera faktorer spelar in här, men efterfrågan påverkas av främst mediabevakning, kändisarnas åsikter, sociala forum och den allmänna publiciteten om NEO.

Här nedan så kommer vi att lista ett antal faktorer vilka tenderar att påverka priset för NEO. Vi ska nedan lista några av de element vilka oftast relateras till hur priset för NEO utvecklar sig:

  • Utbud och efterfrågan: Utbud och efterfrågan utgör själva katalysatorn i det hela, det vill säga, det som avgör huruvida priset i fråga kommer att stiga eller sjunka för den delen när det kommer till just NEO. Om efterfrågan är hög så kan du vara säker på att även priset kommer att stiga, men om efterfrågan är låg så är det ganska sannolikt att även priset för kryptot sjunker. Samtidigt måste man även beakta antalet mynt som finns tillgängliga för närvarande. Ett krypto med ett stort utbud (t.ex. Shiba Inu) kommer med största sannolikhet ej att uppleva ett så högt pris per mynt som t.ex Bitcoin, där utbudet är lågt, samtidigt som efterfrågan är exceptionellt hög.
  • Mediebevakning/rykte: Det finns flera exempel på hur mediebevakning, rykten, auktoriteternas åsikter och sociala forum kan komma att påverkar efterfrågan och därmed priset för NEO. Bitcoin upplevde sin bästa tillväxt någonsin i början av 2021 som ett resultat av Teslas nyheter om att godkänna Bitcoin som en adekvat form av betalning för sina elbilar, där flera även såg mycket positivt på tekniken i fråga. Bitcoin omtalades med rätta som framtidens betalningsmetod, vilket fick efterfrågan på kryptot att skjuta i höjden. På samma sätt mottogs negativ publicitet (Teslas totala nekande av Bitcoin som en adekvat form av betalningsmetod, Kinas förbud mot mining, osäkerheten kring kryptovalutans strömförbrukning) att efterfrågan och priserna rasade. Därefter har kryptovalutan stigit igen på grund av ny positiv publicitet.
  • Mining/Antal mynt: Mining är en process som går ut på att verifiera transaktioner, något som i sin tur åstadkoms genom att att lösa omfattande uppgifter. Personerna som löser dessa uppgifter belönas med ett visst antal mynt.

Det är viktigt att förstå att ovanstående faktorer är nära relaterade. Du vet att i perioder med positiv mediebevakning, omnämnanden i olika sociala forum och liknande kommer leda till att efterfrågan ökar på NEO, vilket i sin tur får priset att stiga. På samma sätt vet du att negativ publicitet, som Kinas förbud mot gruvdrift, kommer att leda till sjunkande efterfrågan och därmed fallande priser.

NEO-prisutveckling – Kommer priset att stiga eller falla?

Eftersom priset drivs av instabila faktorer såsom utbud och efterfrågan på NEO, inklusive publicitet och rykte så är det helt klart att priset är ganska volatilt. Dessa faktorer gör det dock relativt svårt att förutse en kortsiktig prisutveckling.

I perioder med mycket publicitet kring kryptovalutans och speciellt NEO, framförallt i perioder med positiv publicitet så kan du förvänta dig en stark tillväxt. Om allmänhetens opinion däremot är negativ så kan man dock istället förvänta sig ett prisfall.

Det är i dock viktigt att komma ihåg det faktum att det även med lovande framtidsutsikter och dess betydande position på marknaden så är anses investeringar i kryptovalutor utgöra en stor risk.

Historiska avkastningar och framtida prognoser utgör således ingen garanti för att man kommer generera vinster på sina investeringar. Här är risken att förlora pengar lika stor som att tjäna pengar.

Om du väljer att investera så är det därför viktigt att ej spendera mer än du har råd att förlora. Du rekommenderas även att hela tiden hålla dig a la jour gällande kursutvecklingen. Du kommer då lättare att kunn säkra adekvata vinster och förhindra potentiella förluster.

Vill du lära dig mer om NEO? Då rekommenderar vi att du läser artikeln: Köp NEO !

KÖP THETA HÄR Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien.
Du har ingen EU investor garanti.
Din kapital er udsat for risici.

Vanliga frågor

Vad är växelkursen för NEO (NEO)?

Priset på NEO ändras varje sekund. Du kan se den aktuella kursen för NEO på denna sida.

Vad är det som bestämmer priset på NEO?

Priset på NEO bestäms av utbud och efterfrågan. Det betyder att ju fler som köper NEO, desto mer kommer priset att stiga.

Vad kostar en NEO?

Priset för NEO förändras ständigt, men i vår artikel kan du beskåda priset på NEO som uppdateras i realtid!

Ska jag köpa NEO?

Det beror på din investeringsstrategi. Du kan börja med att läsa vår artikel om NEO och i efterhand avgöra huruvida den lämpar sig som en bra investering för just din del.

Analytiker og strategisk investor. Mirsad

Mirsad Hasik är frilansskribent och författare. En skarp och solid analytisk förmåga till den finansiella sfären är superlativ som beskriver honom adekvat. Genom att kombinera hans personliga erfarenheter så skapar han texter av värde med målet att hjälpa just dig med dina investeringar. Centralpunkten i Mirsads investeringsportfölj utgörs av aktier, investeringsfonder och kryptovaluta.

Se alla artiklar av Mirsad